HEDVIG MOLLESTAD TRIO #LIVE @ Vinyl & Kaffe Hamar Norway 30th Sept 2021 on #neuguitars #blog #HedvigMollestad

HEDVIG MOLLESTAD TRIO Live at Vinyl & Kaffe recordshop Hamar Norway 30th September 2021. 5-års jubileumskonsert for platebutikken VINYL & KAFFE i Torggata 32A (inngang fra Vangsvegen), 2317 Hamar, Norge. Hedvig Mollestad Trio (HM3) består av Hedvig Mollestad Thomassen (gitar), Ellen Brekken (bass) og Ivar Loe Bjørnstad (trommer). Hedvig Mollestad satte sammen bandet etter at hun vant Molde Jazzfestivals talentpris i 2009. HM3 spiller en blanding av psykedelisk rock, frijazz og støyrock. Bandet ble nominert til Spellemannprisen 2013 i klassen rock for “All Of Them Witches”, og utgivelsene har fått mye god omtale i musikkpressen. Hedvig Mollestad Trio har turnert i mange europeiske land, i Japan, Malaysia og Canada, og har spilt en lang rekke konserter som har fått svært god omtale i internasjonal musikkpresse.

Mer om Vinyl & Kaffe Hamar her: www.facebook.com/Vinylogkaffe